Hoe werkt het?

COLLECTIE

Bureau Hallo heeft heel wat kaarten in huis. Vrolijke kaarten, met een passende achterkant. In een leuk, postvriendelijk formaat (A6, dus: slechts 1 postzegel nodig. Graag gedaan!). Houd onze website en Instagram feed in de gaten: er komen telkens nieuwe designs bij.

PRIJS

Wil je een geboortekaart en stickers/tags voor de doopsuiker? Of heb je ook babyborrel- en/of bedankkaarten nodig? Kies je pakket!
 

Een ontwerp uit onze collectie. Op maat aangepast.


1 Tag/stickerontwerp (voor de doopsuiker of als sluitzegel voor de envelop).

Een ontwerp uit onze collectie. Op maat aangepast.


1 Tag/stickerontwerp.

Babyborrel-, bedankkaartje of iets anders in de stijl van de
geboortekaart.

In bovengenoemde prijzen zitten ons grafische werk en alle aanpassingen inbegrepen. Voor elk bijkomend design bovenop het pakket rekenen we 50 euro (incl. BTW). Betalingen gebeuren per overschrijving na keuze van de kaart en pakket. 

Jullie staan zelf in voor het (laten) drukken van de kaartjes. Voor de stickers of tags voor de doopsuiker kan dat al op voorhand. Voor het geboortekaartje zelf? Jij laat ons weten dat de baby er is. Binnen de 48 uur ontvang je een drukklaar document. En slingers en felicitaties.

DRUKKLAAR, EN DAN?

Je stuurt niet elke dag een geboortekaart uit. Kans is dus groot dat het allemaal wat nieuw voor je is. Of dat je niet meteen een drukker op speed dial hebt staan. Geen nood: bovenop drukklare bestanden, krijg je van ons indien gewenst ook advies over de juiste papiersoort, envelop en adressen van (online) drukkerijen.

 

Het beste aan zelf laten drukken? Geen tussenpersoon!

Dat betekent dat je de kaarten veel sneller in huis hebt (jij haalt ze op bij de drukker of krijgt ze meteen aan huis geleverd, de kaarten maken geen tussenstop bij Bureau Hallo).

Je houdt nog wat extra budget over voor die prachtige, Pinterest-y doopsuikercreaties die je (ongetwijfeld!) in gedachten hebt. Want rechtstreeks bij de drukker is altijd goedkoper.

INTERESSE?

We horen het graag op info@bureauhallo.com

€150 (incl. BTW)

€200 (incl. BTW)